Over ons

Vanuit de oorsprong van Kernkunde zijn wij door gaan ontwikkelen. Samen leggen we de basis voor de nieuwste versie.

Corina Vink

Als trainer en coach ligt mijn passie in het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Ervaring en opleiding hebben mij gereedschappen gegeven om dat zo goed mogelijk te doen. Toen ik Majlis ontmoette en zij mij uitlegde wat Kernkunde was, was ik direct verkocht! In Kernkunde komt alles samen! Alle ‘gereedschappen’ in één methode. Ik volgde een train de trainer en werk nu met Kernkunde en de Kernscan in groepen en in coachgesprekken. In het bedrijfsleven zet ik Kernkunde in voor diverse onderwerpen. Samenwerken en teambuilding bijvoorbeeld. Maar ook medewerkers die verkoopvaardigheden willen ontwikkelen of beter willen leren presenteren. Vanuit de Kernscan kun je vele kanten op. Ik kijk er dan ook naar uit om met elkaar Kernkunde en de Kernscan nog verder te ontwikkelen. En meer mensen kennis te laten maken met Kernkunde en op een leuke en creatieve manier samen te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Majlis Schweitzer

Mijn droom is om een vorm te creëren waarmee mensen geïnspireerd worden om alles uit het leven te halen wat er in zit. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling omdat ik geloof dat alles zo veel makkelijker en beter gaat als je jezelf beter kent. Er is zo veel te leren over het leven en ik gun het iedereen om dit te leren voordat cruciale keuzes gemaakt moeten worden.

Nicole Gommers

Verbinden is waar mijn passie ligt. Verbinden met jezelf, vanuit jezelf en met anderen.
Ik geloof dat je kunt bereiken wat je wilt, als je weet wie je bent!
Dit met ondersteuning van de mensen die bij jou passen! Dit alles kan met Kernkunde.
Kernkunde is positief, creatief en energiek! Met plezier leren en ontdekken waar het voor jou echt om draait in het leven. Wie wil dat nou niet!!