Ik wil coaching!

Gefeliciteerd! Je hebt besloten dat het tijd is om een volgende stap te zetten. Een stap verder richting meer geluk, plezier en voldoening in je leven. Je bent op de goede weg, echt. Elke reis begint met de eerste stap, en jij hebt er nu al meerdere gezet: Je hebt iets besloten, je hebt ons gevonden en je bent nog aan het lezen. De volgende stap is de Kernscan aanschaffen. Hierna krijg je een persoonlijke inlogcode om de test te doorlopen. Je krijgt direct de uitslag en wij koppelen je aan een geschikte coach!

Waarom coaching vanuit de Kernscan? 

“De vreemde tegenstelling is dat ik alleen kan veranderen als ik mezelf eerst aanvaard heb zoals ik ben”  Dit zei Carl Rogers, een Amerikaanse psycholoog uit het begin van de vorige eeuw. En dat is precies het doel van de Kernscan. Onderzoeken hoe je bent zodat je dit kunt accepteren en vanuit daar kunt door ontwikkelen.

Wat is de Kernscan?

De Kernscan is een leuke en laagdrempelige online test die jou snel inzicht geeft in waar het voor jou in de Kern over gaat, en welke stappen je kunt zetten om nog meer plezier, succes en geluk uit je leven te halen door meer ruimte voor jou te creëren.

Hoe werkt het?
Je krijg een persoonlijke inlogcode die je toegang geeft tot een snelle, interactieve scan waarbij je door het maken van intuïtieve keuzes jouw Kern in beeld krijgt. Wat vind jij belangrijk, hoe sta jij in het leven en wat is je kracht. Na afloop van de online Kernscan kom je direct bij jouw persoonlijk rapportage waarin beschreven staat wat je doet, hoe je het doet en waarom je dat doet. Dit is het uitgangspunt voor het coachingstraject met één van onze coaches. Wij koppelen aan de coach en jullie maken samen afspraken over hoe het traject er uit ziet zodat jullie samen kunnen onderzoeken wat je nu nodig hebt om vanuit jouw Kern je leven vorm te geven en er alles uit te halen wat er voor jou in zit. 

Bestel hier je persoonlijke scan en rapportage!

 

 


Aanbod