Ik ben coach!

Wie ben jij? 

Jij bent een inspirerende ondernemende coach met ambitie. Je voelt het haast als je roeping om anderen te helpen hun inspiratie en motivatie te vinden. Hun potentie vol uit te leven. Je ziet het liefste dat mensen “aan” staan en ondersteund hun graag in het proces om hier te komen.

Je gaat hierbij alleen voor het beste en gelooft in de diepte van een sessie en het succes van “echt” werkelijk contact.

Wat wil jij?

 • Je wilt graag een tool inzetten maar vind de meeste testen saai, lang, ouderwets of afstandelijk.
 • Je bent ambitieus en wilt graag effectieve en succesvolle coachingssessies geven die snel de diepte in gaan en echt de kern raken.
 • Je bent op zoek naar meer houvast en structuur voor jouw begeleiding zodat jij kunt loslaten en echt vanuit het werkelijke contact en de mens zelf kunt coachen.  
 • Je bent een innovatieve eigenwijze coach met lef die graag online en offline combineert en staat open voor een nieuw instrument.
 • Je hebt behoefte aan een duidelijk verdienmodel met meer klanten in minder tijd terwijl de kwaliteit hoog blijft en jouw coaching werkelijk een transformerend effect heeft.
 • Je geeft er de voorkeur aan om zelfstandig te werken maar wel in samenwerking met anderen en als onderdeel van een groter geheel zodat je je kunt blijven ontwikkelen en ook kunt sparren met collega’s. Het idee van meer succesvolle coachingstrajecten in minder tijd spreekt je aan omdat je hiermee ook je winst kunt vergroten terwijl je kwaliteit en inhoud blijft leveren.

Dan is de Kernscan een mooie methode om in te gaan zetten. Zowel in groepen als in 1 op 1 coachingsgesprekken.

 

Wat bieden wij?

Na de train-de-trainer-training heb je jouw trainings- en coachingsvaardigheden aangescherpt en kun je trainen en coachen aan de hand van Kernscan.  Je hebt meer tools om de coachee te begeleiden naar de gewenste resultaten. Door de focus op talent, passie en potentie leren ze deze effectiever in te zetten.

De Kernscan is in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling & groei, verander- en verbetertrajecten binnen organisaties, studie- en loopbaanbegeleiding, arbeidsbemiddeling, sollicitatie- en selectieprocedures en outplacementtrajecten.

Het biedt jou als coach een toegankelijke tool  in de vorm van een online Kernscan en duidelijke richtlijnen voor het vervolgtraject.

De resultaten geven jou direct inzicht in wat er speelt bij je coachee. Je krijgt een overzicht van zijn/haar:

 • Doelen en waarom deze doelen belangrijk zijn (waarden);
 • Focus als het gaat om het zoeken van oplossingen;
 • Communicatiestijl;
 • Overtuigingen en drijfveren.
 • Waarden.

Dit inzicht maakt een efficiënt coachingstraject mogelijk. De coachee kan direct begeleid worden op de voor hem/haar relevante thema’s en effectief gestuurd op communicatie, gedrag, overtuigingen en drijfveren aan de hand van de Kerncode.

Word Kernkunde coach!  Schrijf je in voor de coachtraining!

 


Aanbod